Concrete concepten voor marketing en pr voor uw museum

1. UP-TO-DATE MET KORTE VIDEOCLIPS

Museumbezoek stimuleren – Museummedia kan u ondersteunen om museumbezoek te promoten en te stimuleren met digitale, innovatieve en online expertise en kennisoverdracht. 

Neem contact op met Roger Busschots, info@museummedia.nl, telefoon +31 6 42327770.

2. SOCIAL MEDIA PAKKET

Twitter, Facebook, Instagram… het kost uw pr-afdeling veel tijd om ze continu en strategisch te onderhouden. Museummedia kan solaas bieden en gebruikt daarbij haar grote netwerk op twitter en facebook (@Museummedia 32.000 unieke volgers en @Museummedia_nl 12.300 volgers in Nederland en Vlaanderen). Ook uw foto’s worden geoptimaliseerd voor online toepassingen. Vraag voor meer informatie naar Roger Busschots +31 (0)6 42 32 7770 of mail info@museummedia.nl.

3. MUSEA.TV LAAT VERRASSENDE MUSEA ONTDEKKEN

De website musea.tv laat bezoekers verrassende musea ontdekken in Nederland en Vlaanderen. De site is uiteraard gratis en volledig responsive zodat hij zowel op desktop en laptop als op smartphones en tablets heel prettig te bekijken is. Er zijn diverse manieren waarop u als museum of culturele instelling gebruik kunt maken van de nieuwe mogelijkheden van musea.tv.

U profiteert bovendien van exposure op de populaire social media-kanalen van Museummedia. (@Museummedia heeft op twitter wereldwijd meer dan 32.000 unieke volgers en @museummedia_nl heeft er 12.300 in Nederland en Vlaanderen).

Neem contact op met info@museummedia.nl of bel +31 (0)6 42327770.

Museummedia

 

MUSEUMMEDIA

OVER ONS

Museummedia is een initiatief van Infofilm in Leiden.

Ook van Infofilm is de online portal Musea TV, 'ontdek verrassende musea in Nederland en Vlaanderen',

en de vergader- en presentatieruimte Belgica in Leiden.

CONTACT

Museummedia
Roger Busschots

Haarlemmerweg 21
2316 AB Leiden
06 42 32 7770
info@museummedia.nl