Selecteer een pagina

Driehonderd kunstenaars bieden duizenden kunstwerken te koop aan

Op 14 en 15 november vinden drie kunstbeurzen tegelijk plaats in Ahoy, Rotterdam. Dan tonen en verkopen meer dan 300 kunstenaars ruim 2.000 kunstwerken. Nooit eerder toonden in Nederland zoveel kunstenaars zoveel kunstwerken tegelijk op een locatie. De kunstbeurzen zijn de NOW Art Fair, de Nationale Kunstdagen en de EuropArtFair. 

Elke kunstbeurs heeft zijn eigen identiteit. Zo ziet u op de NOW Art Fair eenvoudig gepresenteerde kunst met een zeer grote variëteit van circa 90 Nederlandse kunstenaars. Op de Nationale Kunstdagen ziet u een overzicht van meer dan 150 kunstenaars die allemaal het hoogst werden gewaardeerd op bij de Nationale Kunstdagen aangesloten regionale kunstbeurzen. En op de eerste editie van de EuropArtFair tonen bijna 70 kunstenaars uit meer dan tien Europese landen en ver daar buiten hun kunst.

Niet alleen kunnen bezoekers op deze beurzen genieten van uiteenlopende hedendaagse kunst van hoog niveau, men heeft ook de mogelijkheid om direct met de kunstenaars zelf in contact te treden zonder tussenkomst van galerie en direct werk te kopen van de maker zelf.

Een bezoek aan deze kunstbeurzen staat zo niet alleen garant voor een prachtig overzicht van moderne schilderkunst, fotografie, beeldhouwkunst en nog veel meer, maar biedt ook de gelegenheid om kunst te kopen waarbij er voor elke portemonnee iets te vinden is.

Op de websites van de kunstbeurzen staan de namen van de exposerende kunstenaars. De kunstbeurzen vinden plaats op zaterdag 14 en zondag 15 november in Ahoy, Rotterdam. Op beide dagen zijn de deuren geopend van 11.00 tot 17.30 uur. Kunstliefhebbers kunnen elke beurs afzonderlijk bezoeken, maar met een passe-partout is de toegang aanzienlijk voordeliger.