Selecteer een pagina

Meer en meer musea ontdekken de kracht van korte aantrekkelijke video’s. Musea.tv is het nieuwe gratis online videokanaal over tentoonstellingen en musea in Nederland en Vlaanderen. Geen abonnement nodig. Musea.tv maakt het de vele prachtige musea in Nederland en Vlaanderen makkelijk om video te presenteren aan een zeer groot online publiek. De video’s kunnen zowel op de eigen website van het museum geplaatst worden als op de site van musea.tv. De hoge Ultra HD kwaliteit garandeert tevens perfecte toepassingen indoor op flatscreens en via haarscherpe projectie.

museatv_logoMusea kunnen hierdoor handig inspelen op de snel veranderende markt m.b.t. bewegend beeld en online applicaties. De marketing- en pr-afdeling van het museum geniet bovendien van gratis exposure op de succesvolle social media-kanalen van Museummedia. Museummedia bereikt o.a. via Facebook en Twitter een belangrijke doelgroep van culturele instellingen, journalisten, wetenschappers, museummedewerkers, kunstenaars en galeries. Op Twitter is het bereik meer dan 30.800 unieke volgers wereldwijd en in Nederland en Vlaanderen 11.900. En die aantallen blijven groeien zij het minder snel dan vroeger. Het zijn wel stuk voor stuk waardevolle unieke volgers die zichzelf hebben aangemeld.

Bent u geïnteresseerd in de vele mogelijkheden neem dan vrijblijvend contact op: Musea.tv, telefoon: +31 6 42 32 7770, mail: info@musea.tv. Wilt u verder op de hoogte blijven? Ontvang ons Musea.tv journaal. En kijk even op de website voor mogelijkheden: http://musea.tv. Volg ons op Facebook en Twitter.

Uitvoerende partners van Musea.tv zijn Museummedia, Infofilm en Cinemaffia.